Voita palkintoja | VoitaPalkintoja.net
Artikkeli | VoitaPalkintoja.net | Lisätty: 15.11.2022
Legendaariset rockyhtyeet mukana pelialalla | Voitapalkintoja.net
Kuva: Freepik


Legendaariset rockyhtyeet mukana pelialalla

Jokainen laadukkaan musiikin kuuntelija tietää, että parhaimmat teokset ovat syntyneet 1960-1980 välisenä aikana. Tuona ajanjaksona suurimpia nimiä olivat muun muassa Black Sabbath, Guns’N Roses, Motörhead sekä Jimi Hendrix. Mutta tiesitkö, että suorastaan legendan maineeseen yltäneet rockyhtyeet ovat osakseen mukana pelialalla?

Kyllä, se on totista totta. Useat bändit ja rokkarit omaavat omia video- tai kolikkopelejä, joiden taustalla soi ikivihreät klassikkokappaleet. Jos kaipaat lisää jännitystä arkeen, maailman parhaiden kappaleiden soidessa taustalla, tsekkaa alla oleva artikkeli läviste!

Jimi Hendrix

Jimi Hendrixiä pidetään edelleenkin yhtenä maailman parhaimpana kitaristina, laulajana ja lauluntekijänä. Vaikka Hendrixin ura jäi lyhyeksi, oli kitaristin musiikilla suuria vaikutuksia rockmusiikin kehitykseen. Yhdysvaltalainen muusikko oli pinnalla 1960-luvun lopulla, ennen traagista kuolemaansa vain 27-vuotiaana.

Netissä eräs pelisivusto julkaisi vuonna 2017 myös Jimi Hendrix -kolikkopelin. Kuten arvata saattaa, soi tämän pelin taustalla klassikkokappaleet Foxy Lady sekä Purple Haze. Useat muut kappaleet tulevat ilmi erilaisissa bonustoiminnoissa, joita on esimerkiksi Crosstown Traffic-, Little Wings -sekä Purple Haze Free Spins. Jos kasinopelit kiinnostavat, voit tutustua niihin talletusbonus.org -sivustolta.

Metallica – Guitar Hero

Metallica on yhdysvaltalainen metallimusiikkia esittävä yhtye, jonka laulaja ja kitaristi James Hetfield ja rumpali Lars Ulrich perustivat Kalifornian Los Angelesissa vuonna 1981. Nopeatempoisesta ja raskaasta musiikistaan kuuluisa Metallica on yksi metallimusiikin merkittävimmistä yhtyeistä kautta aikain. Yhtyeessä sen perustamisesta alkaen mukana olleiden James Hetfieldin ja Lars Ulrichin lisäksi Metallican kokoonpanoon lukeutuvat vuodesta 1983 yhtyeessä soittanut soolokitaristi Kirk Hammett, ja vuonna 2003 yhtyeeseen liittynyt basisti Robert Trujillo.

Guitar Hero: Metallica on Neversoftin kehittämä ja Activisionin julkaisema Guitar Hero -pelisarjaan kuuluva musiikkipeli. Peli julkaistiin vuonna 2009 PlayStation 2:lle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja Wiille. Pelin suurin uudistus on rumpujen tuplapedaaliominaisuus ja sille suunniteltu uusi vaikeusaste: Expert plus. Peliin voi myös ostaa Death Magnetic -albumin. Pelissä on yhteensä 49 kappaletta, joista 28 on Metallican omia kappaleita ja 21 kappaletta, jotka ovat yhtyeen omia suosikkikappaleita, sekä niitä josta Metallica on saanut vaikutteita.

Guns’N Roses

Guns’N Roses, eli “Gunnarit” on yksi maailman kuuluisimmista rock-yhtyeistä. Vuonna 1985 perustettu bändi on edelleenkin pystyssä - keulakuvana on vuodesta toiseen ollut Axl Rose. Yhtyeen basisti Duff McKagan on toinen alkuperäisjäsen, vaikka vuonna 1997 hän erosikin Gunnareista. Vuonna 2016 McKagan tuli kuitenkin uudestaan yhtyeen kokoonpanoon.

Vuonna 2017 yksi peliyhtiö päätti tehdä kunnia tälle rockyhtyeelle, valmistaessaan Guns’N Roses -kolikkopelin. Pelin taustamusiikkina soi muun muassa Welcome To The Jungle, Sweet Child O’Mine sekä Paradise City.

Brütal Legend

Luova voimantekijä ja varmistettu metallipäällikkö Tim Schafer mursi muotin jälleen vuonna 2009 Brütal Legendin kanssa. Se yhdistää elementtejä kolmannen persoonan toiminnan ja reaaliaikaisen strategian kanssa, ja siinä on kattava metallitarina, jossa Tenacious D:n Jack Blackin ääninäyttelijä on pitkäkarvainen roadie, joka imeytyy heavy metal -albumien taideteokseen ja joutuu taistelemaan vihollisia vastaan käyttämällä voimaa hänen sähkökitaransa.

Peli kuulostaa paperilla oudolta, ja käytännössä se on säkenöivä sekoitus monentyyppistä peliä, joita yhdistää ilmeinen rakkaus metallimusiikkiin ja sitä ympäröivään liikkeeseen. Ozzy Osbourne toimitti myös ääninäyttelijäsuorituksensa muiden genren ikonien, kuten Motörheadin Lemmy Kilmisterin, rinnalla.

Motörhead

Motörhead on lontoolainen rockyhtye, joka perustettiin vuonna 1975. Tasan 40 vuotta kestänyt keikkailu lopetettiin vuonna 2015, kun bändin laulaja Lemmy Kilmister menehtyi syöpään. Motörheadin albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa, joka kertoo suosiosta todella paljon. Yhtye keikkaili Suomessa yli 30 kertaa, ja viimeiseksi jäänyt konsertti pidettiin Hartwall Arenalla 6. joulukuuta 2015.

Motörhead -kolikkopeli kuuluu myös netissä pelattavien pelien sarjaan. Vuonna 2017 valmistetussa pelissä kuullaan tuttuja kappaleita, kuten esimerkiksi Ace of Spades, Killed by Death sekä Iron Fist. Peli on selkeästi edellisiä “rankempi”, eli nyt oikeasti mennään punkrockin ja speed metalin puolelle.

Ozzy Osbourne Video Slots

Ozzy Osbourne ei paljoa esittelyjä kaipaa. Osbourne on brittiläinen muusikko, ja tätä nykyään myös eräänlainen TV-persoona. Laulaja on ollut aktiivisena vuodesta 1967 lähtien, ja parhaiten hänet tunnetaan Black Sabbath -yhtyeen keulakuvana. Soolouran Osbourne aloitti vuonna 1979, kun hänet erotettiin Black Sabbathista. Uralle mahtuu monen näköistä toimintaa, ja yksi legendaarisimmista juolahduksista oli elävän lepakon syöminen.

Ozzy Osbourne Video Slots julkaistiin vuonna 2019. Pelin taustalla soi kaikki tunnetuimmat teokset, joita ovat Mr Crowley, Bark at the Moon, Crazy Train sekä Diary of A Madman. Mikäli olet Ozzyn suuri fani, on tämä peli todellakin kokeilemisen arvoinen.


Pelaa Voita palkintoja sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voit voittaa:


20eur Stuntman.fi ostosrahaa , 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti , 10eur S-lahjakortti , 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti , K-lahjakortti 10 euroa , 10eur K-Ryhmän lahjakortti , 10eur K-lahjakortti , 10€ KorhoneCom -lahjakortti , Wave BookCase suojakotelo , Halvan makeaa , Teleskooppi makkaratikku

Voita palkintoja artikkelit


Näin ehkä voitat rahaa netissä (15.07.2024)
Faktoja Monopolysta ja vinkkejä voittamiseen! (11.01.2024)
Klassikko lautapeli Shakki nauttii edelleen suosiostaan (08.09.2023)
Muistipelin strategiat ja vinkit (15.02.2023)
Näin hiot pelistrategiasi huippuunsa (10.02.2023)
Parhaat bonukset ja tarjoukset korttipelaajille (10.02.2023)
Legendaariset rockyhtyeet mukana pelialalla (15.11.2022)
Suurimmat Lottovoittajat – Missä He Ovat Nyt? (23.10.2022)
Haluatko treenata aivojasi menestymään? (07.10.2022)
5 parasta peliä vahvistamaan tarkkaavaisuuttasi (12.05.2022)

Jaa Voita palkintoja Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Voita palkintoja FacebookissaJaa Voita palkintoja Twitterissa

Muistipelit löytyy myös Facebookista


facebook.com/muistipelicom


Yhteydenotto & tiedustelut:

Pelejä sekä pelaajarekisteriä hallinnoi Muistipeli.com [Rekisteriseloste]. Voita palkintoja Copyright © Mediabaari 2024


Tutustu peleihin Muistipeli.com sivustolla:

Stuntman.fi muistipeli | Suosituimmat koirarodut muistipeli | Kemi muistipeli | Pii Poo LEGO-maailma muistipeli | Vitsien Vitsit! muistipeli | TornioHaparanda muistipeli | Pyhäjärvi muistipeli | KorhoneCom muistipeli | Muistikauppa.fi muistipeli | Halva makeiset muistipeli | Pohti SkiTeam muistipeli


SIVUSTON TUKIJAT:

Alennuskoodeja verkkokauppoihin | AlennusTutkaÄlyttömän hyvää ajanvietettä | ÄlypelitCheck out Finnish Sisu ShopMedialehti on netissä selattava digilehtiNetin huonoimmat ja paskat vitsitNetin parhaat taitopelitNetin parhaimmat pelitParas ninjapeli netissä | Ninja Mummo the GameParasta huumoria netissä - Vitsien VitsitParhaat arvonnat netissä on arvontamaailmassaPelaa ilmaiseksi ja voitaPelaa pelimaailmassa ilmaiseksiPelimiehen matkassa voit voittaaPieruhuumorin aatelia