Voita palkintoja | VoitaPalkintoja.net
Artikkeli | VoitaPalkintoja.net | Lisätty: 07.10.2022
Haluatko treenata aivojasi menestymään? | Voitapalkintoja.net
Kuva: Freepik


Haluatko treenata aivojasi menestymään?

Ajatuksesi määräävät, mitä teet ja miten reagoit elämäntilanteisiin. Tämän seurauksena ajattelullasi on valtava vaikutus menestyksesi ja onnellisuutesi tasoon. Ja onneksi on mahdollista kouluttaa mieltäsi olemaan vahvempi melkein millä tahansa haluamallasi tavalla. Ajattelutavan muuttaminen ei kuitenkaan ole aivan niin helppoa kuin luullaan. Itse asiassa vuosien huonot tavat ja tiedostamattomat automaattiset ajatusmallit voivat tehdä aivojen harjoittamisesta erittäin haastavaa.

Aivoja ja älyä tarvitaan monissa arkisissa asioissa, työelämässä sekä erilaisissa peleissä. Pelimaailmassa älyä tarvitaan esimerkiksi pulmanratkaisuissa ja strategian luomisessa. Rahalla pelatessa äly ja sen käyttäminen on todella tärkeää, jotta saisi parhaimman mahdollisen tuloksen, kuten bonusilmantalletusta.com sivustolla.

Joten miten voit aloittaa? Tässä artikkelissa opit treenaamaan aivojasi erilaisilla harjoitteilla ja aivoharjoitteluvinkeillä.

Mielesi vahvemmaksi

Kuinka koulutat mieltäsi olemaan vahvempi. Ennen kuin paneudumme tiettyihin aivoharjoitustekniikoihin, katsotaanpa nopeasti, kuinka voit kouluttaa mieltäsi olemaan vahvempi.

Eräs sosiaali- ja terveyspolitiikan tutkimuksen johtaja Harvardiin kuuluvassa ikääntymistutkimuksen instituutissa uskoo, että on kolme pääsääntöä, joita sinun tulee noudattaa harjoittaessasi mieltäsi.

Tee jotain haastavaa:

Mitä tahansa teetkin kouluttaaksesi aivojasi, sen pitäisi olla haastavaa ja viedä sinut mukavuusalueesi ulkopuolelle.

Valitse monimutkaiset toiminnot:

Hyvien aivoharjoitusten pitäisi edellyttää monimutkaisten ajatteluprosessien, kuten luovan ajattelun ja ongelmanratkaisun, harjoittelua.

Harjoittele johdonmukaisesti:

Et voi parantaa muistia, jos et työskentele sen eteen. Mitä enemmän käytät aikaa aivojen aktivoimiseen, sitä enemmän se hyödyttää. Toinen tärkeä asia, joka on muistettava, on, että sinun ei pitäisi yrittää tehdä useita aivoharjoituksia kerralla, se vaikeuttaa jatkuvaa harjoittelua huomattavasti. Valitse sen sijaan yksi mielenharjoittelutoiminto ja tee se jatkuvasti joka päivä noin kuukauden ajan. Kun siitä tulee tapa, lisää jotain uutta.

Vinkki 1 – Meditoi

Meditaatio on mielelle sitä mitä harjoitus on keholle - se lämmittää ja virkistää.

Tiede on osoittanut, että mindfulness- meditaatio auttaa aktivoimaan uusia hermopolkuja aivoissa. Nämä polut voivat parantaa itsehavainnointitaitoja ja henkistä joustavuutta, kaksi ominaisuutta, jotka ovat ratkaisevia menestymisen kannalta.

Lisäksi toisessa tutkimuksessa havaittiin, että lyhyt, päivittäinen meditaatio parantaa keskittymiskykyä, muistia, mielialaa ja tunteiden säätelyä kokemattomilla meditoijilla. Tutkimuksessa todettiin kuitenkin myös, että hyödyn saamiseksi tarvittiin kahdeksan viikkoa jatkuvaa, lyhyttä päivittäistä meditaatiota.

Vinkki 2 - Yksittäiset tehtävät

Nykyään monet ihmiset tekevät harvoin vain yhtä asiaa kerrallaan: Oletko koskaan katsonut televisiota selatessasi sosiaalista mediaa, lähettänyt sähköpostia aamukahvia nauttiessasi tai lukenut kirjaa kuunnellessasi musiikkia?

Tässä on asia: Moniajo, selaileminen ja tehtävästä tehtävään hyppiminen voivat vaikuttaa tehokkaalta, mutta todellisuudessa se on päinvastoin.

Kuormitamme itseämme jatkuvasti, joten olemme henkisesti uupuneita koko ajan. Akkumme on liian kulunut, jotta voisimme todella osallistua syvemmän tason ajatteluun ja olla tehokkaampia.

Eliittitason tuotanto vaatii keskittymistä. Joten jos haluat harjoitella aivojasi, jotta voit tuottaa enemmän työtä korkeammalla tasolla, sinun on valmisteltava mielesi tekemään yksi asia kerrallaan. Hidasta ja harjoittele keskittymistä täysin käsillä olevaan tehtävään.

Vinkki 3 - Käytä muistiasi enemmän

Se saattaa kuulostaa itsestään selvältä, mutta yksi parhaista tavoista kouluttaa aivojasi on luottaa muistiin useammin. Jos sinulla on esimerkiksi tehtävälista tai ostoslista, yritä muistaa seuraava kohde ennen luettelon tarkistamista. Voit myös muistaa pankkikorttisi numerot, ystäviesi puhelinnumerot, rekisterikilvet ja osoitteet. Ota tavaksi sitoa asioita muistiin.

Nämä yksinkertaiset mielenteroitusharjoitukset lisäävät todennäköisesti ymmärrystäsi, kun opit muita asioita.

Vinkki 4- Muodosta negatiiviset ajatukset uudelleen

Useimmat ihmiset ajattelevat negatiivisia ajatuksia aika ajoin, mutta nämä ajatukset voivat estää meitä saavuttamasta tavoitteitamme. Rooman filosofi -keisari Marcus Aurelius tunsi mielemme voiman ja kirjoitti Meditaatioissa: Elämämme on sitä, mitä ajatuksemme tekevät sen.

Onneksi voit kouluttaa aivosi positiivisiksi muotoilemalla negatiiviset ajatukset uudelleen aina, kun huomaat ne. Se onnistuu harjoittelemalla itsetietoisuutta.

Aina kun tunnet olosi matalaksi, kirjaudu sisään itsesi kanssa ja yritä tunnistaa pelissä oleva negatiivinen ajatussilmukka. Ehkä ajattelet jotain, kuten ketä kiinnostaa, en koskaan saa tätä oikein, tämä ei toimi tai mitä järkeä?

Kun huomaat nämä häiritsevät ajatukset, harjoittele korvaamaan ne uusilla, kuten: harjoittelu tekee mestarin, minulla on kaikki hyvin, epäonnistuminen on vain palautetta, jos jatkan kovasti töitä, saan ne valmiiksi.

Vinkki 5 - Käytä aivoharjoittelusovelluksia

Jos pidät peleistä, miksi et pelaa niitä, jotka myös harjoittavat aivojasi?

Markkinoilla on monia erilaisia aivoharjoittelusovelluksia, joista monet ovat ilmaisia. Esimerkiksi Muistipeli.com ja Alypelit.com sivuilla ilmaisia pelejä, jotka hyvin todennäköisesti vahvistavat hermopolkuja ja parantavan kognitiivisia kykyjäsi.


Pelaa Voita palkintoja sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voit voittaa:


20eur Stuntman.fi ostosrahaa , 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti , 10eur S-lahjakortti , 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti , K-lahjakortti 10 euroa , 10eur K-Ryhmän lahjakortti , 10eur K-lahjakortti , 10€ KorhoneCom -lahjakortti , Wave BookCase suojakotelo , Halvan makeaa , Teleskooppi makkaratikku

Voita palkintoja artikkelit


Näin ehkä voitat rahaa netissä (15.07.2024)
Faktoja Monopolysta ja vinkkejä voittamiseen! (11.01.2024)
Klassikko lautapeli Shakki nauttii edelleen suosiostaan (08.09.2023)
Muistipelin strategiat ja vinkit (15.02.2023)
Näin hiot pelistrategiasi huippuunsa (10.02.2023)
Parhaat bonukset ja tarjoukset korttipelaajille (10.02.2023)
Legendaariset rockyhtyeet mukana pelialalla (15.11.2022)
Suurimmat Lottovoittajat – Missä He Ovat Nyt? (23.10.2022)
Haluatko treenata aivojasi menestymään? (07.10.2022)
5 parasta peliä vahvistamaan tarkkaavaisuuttasi (12.05.2022)

Jaa Voita palkintoja Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Voita palkintoja FacebookissaJaa Voita palkintoja Twitterissa

Muistipelit löytyy myös Facebookista


facebook.com/muistipelicom


Yhteydenotto & tiedustelut:

Pelejä sekä pelaajarekisteriä hallinnoi Muistipeli.com [Rekisteriseloste]. Voita palkintoja Copyright © Mediabaari 2024


Tutustu peleihin Muistipeli.com sivustolla:

Stuntman.fi muistipeli | Suosituimmat koirarodut muistipeli | Kemi muistipeli | Pii Poo LEGO-maailma muistipeli | Vitsien Vitsit! muistipeli | TornioHaparanda muistipeli | Pyhäjärvi muistipeli | KorhoneCom muistipeli | Muistikauppa.fi muistipeli | Halva makeiset muistipeli | Pohti SkiTeam muistipeli


SIVUSTON TUKIJAT:

Alennuskoodeja verkkokauppoihin | AlennusTutkaÄlyttömän hyvää ajanvietettä | ÄlypelitCheck out Finnish Sisu ShopMedialehti on netissä selattava digilehtiNetin huonoimmat ja paskat vitsitNetin parhaat taitopelitNetin parhaimmat pelitParas ninjapeli netissä | Ninja Mummo the GameParasta huumoria netissä - Vitsien VitsitParhaat arvonnat netissä on arvontamaailmassaPelaa ilmaiseksi ja voitaPelaa pelimaailmassa ilmaiseksiPelimiehen matkassa voit voittaaPieruhuumorin aatelia