Voita palkintoja | VoitaPalkintoja.net
Artikkeli | VoitaPalkintoja.net | Lisätty: 12.05.2022
5 parasta peliä vahvistamaan tarkkaavaisuuttasi | Voitapalkintoja.net


5 parasta peliä vahvistamaan tarkkaavaisuuttasi

Nykymaailmassa kilpailu kasvaa koko ajan ja ihmisillä on tarve olla aina yksi askel muita edellä, mielemme on todennäköisesti ylikuormitettu liian suuresta paineesta, työmäärästä, määräajoista, odotuksista ja ties mistä. Siksi on tärkeää vaalia mieltäsi niin, että se toimii täysipainoisesti. Kaikki tekemämme toiminta vaatii huomiota ja vauhdissa mukana pysymiseen tarvitset rentoutumista ja sinun on koulutettava mieltäsi selviytyäksesi erilaisista tilanteista. Pelit ovat yksi parhaista työkaluista tähän. Rentoutumisen ohella ne valmentavat myös mieltä ajattelemaan ja keskittymään. Aivojesi haastamisen mieltä haastavilla harjoituksilla uskotaan stimuloivan aivosoluja ja sitouttavan niiden välistä viestintää. Nopeasti kasvavalla teknologian aikakaudella peliala on kehittynyt valtavasti muutamina viime vuosina. Saatavillamme on useita eri pelivaihtoehtoja, sekä mahdollisuus valita laitteita, pelityyppejä, genrejä, vempaimia, ikäryhmiä, ympäristöjä ja monia muita. Alla on 5 parasta peliä, jotka voivat auttaa vahvistamaan tarkkaavaisuuttasi ja huomiointikykyä.

Mobiilipelit

Matkapuhelinten käyttö on lisääntynyt valtavasti vuosien varrella. Teknologia on kehittynyt rajusti, ja peliala on hyötynyt sen muutoksesta ja kehityksestä. Nykyään pikkulapsista aikuisiin, kaikki joko omistavat tai ainakin käyttävät matkapuhelinta. Ihmisiä kaikista ikäluokista ovat peliriippuvaisia. Saatavilla on lukemattomia erilaisia pelejä, joita voit pelata laitteillasi missä tahansa ja milloin tahansa. Ammunta-, ralli-, sana-, muisti-, taistelupeleistä arvailupeleihin ja matematiikkapeleihin auttavat aivoja kehittymään. Kaikki nämä pelit vaativat pelaajan huomion, mikä lisää heidän ongelmanratkaisutaitojaan. Joten kun pidät hauskaa ja nautin ajanvietostasi, samalla mobiilipelit lisäävät keskittymistäsi ja tarkkaavaisuuttasi. Sinulla on miljoona vaihtoehtoa, joista valita. Pelejä on jokaiselle ikäryhmälle, sukupuolelle ja lajityypille. Yllätykseksemme ne kaikki vaativat huomiota ja keskittymistä, joten keskittymiskykysi automaattisesti paranee.

Aivopelit

Aivopelit ovat olleet suosittuja jokaisen ikäluokan keskuudessa aina viime vuosikymmenistä lähtien. Ne ovat helposti saatavilla edullisesti ja auttavat kehittämään kognitiivisia taitoja merkittävästi kaikenikäisillä. Monissa maissa ympäri maailmaa useat erilaiset aivopelit ovat osa niiden perinnettä ja kulttuuria. Perheet pelaavat ja nauttivat näistä peleistä. Ne tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden viettää aikaa läheisten kanssa, erityisesti tänä kilpailuhenkisen ja ylirasittavan elämäntavan aikana. Joitain yleisimpiä ja hauskimpia aivopelejä ovat kapteeni käskee, korttipelit, sudoku, palapelit, ristisanat, aivopähkinät, peili ja niin edelleen. Korttipelit ovat erittäin suosittuja, ja niistä on monia variantteja, minkä vuoksi ihmiset ovat aina kiinnostuneita niistä. Sen lisäksi muut erilaiset älypelit ovat myös osa viihdettä, ja voit pelata useita aivopelejä kuten Pelimaailman Timanttipelillä. Riippumatta siitä, missä pelaat niitä, aivopelit ovat loistava tapa saada mielesi toimimaan optimaalisesti. Nämä pelit eivät vaadi investointeja ja antavat sinulle hauskan kokemuksen ja lisäävät ajattelukykyäsi ja tarkkaavaisuuttasi. Mitä muuta haluat?

Videopelit


Videopelien pelaajien määrän kasvaessa on tehty paljon tieteellistä tutkimusta sen selvittämiseksi, auttavatko videopelit lisäämään tarkkaavaisuutta vai eivät. Frontiers in Human Neuroscience -lehdessä julkaistun uuden tutkimuksen mukaan vain yksi pelitunti voi parantaa tarkkaavaisuutta ja vain yksi tunti videopelien pelaamista voi vaikuttaa aivoihin. Tämä voi olla hyvä uutinen peliriippuvaisille. Se johtuu siitä, että videopelien pelaaminen lisää aivojen toimintaa ja koska se on jotain, josta pelaajat nauttivat, he pelaavat niitä keskittyneesti ja mielenkiinnolla, mikä lisää kognitiivisia taitoja ja keskittymiskykyä. Videopelit parantavat myös visuaalista huomiota. Monissa tapauksissa huomattiin, että videopelejä pelaavien ihmisten lukutaito parani verrattuna heihin, jotka eivät pelaa. Tutkimukset osoittavat myös, että kehityshäiriöstä kärsivät ihmiset voisivat hyötyä myös videopeleistä. Myös videopelien lajityyppi on erittäin tärkeä. Toimintapelit ovat osoittautuneet hyödyllisemmiksi kognitiivisten taitojen parantamisen ja aivojen kehityksen kannalta.

Harjoitussovellukset / -pelit

Mobiilisovellukset ovat jotain, jolla on merkittävä rooli elämässämme näinä päivinä. Käytämme monenlaisia sovelluksia joka päivä. Kiitos sovelluskehittäjille, jotka tarjoavat sovelluksia ja pelejä, jotka taas voivat auttaa meitä rakentamaan kognitiivisia kykyjämme vain puhelinta tai laitteita käytättäessämme. Viime aikoina tekniikan maailmassa on otettu käyttöön paljon harjoitussovelluksia ja -pelejä. Nämä sovellukset auttavat sinua loistavasti käsittelemään mielenterveysongelmiasi ja jossain määrin hoitamaan niitä sekä parantamaan ajattelutaitoja. Tällaisia suosittuja sovelluksia ovat Lumosity, Happify, Briangle ja muut näiden tyyliset. Nämä sovellukset on erityisesti kehitetty auttamaan rentouttamaan mieltäsi ja samalla kouluttamaan aivojasi ratkaisemaan ongelmia tarjoamalla palapelejä, tietovisoja ja meditaatioharjoituksia. Näissä sovelluksissa yleensä käyttäjän on suoritettava pelit pelatessaan kelloa vastaan, tehdä tietty tehtävä, ratkaista ongelmia jne. Kaikki nämä toimet vaativat ajattelua, tarkkaavaisuutta ja keskittymistä, mikä auttaa automaattisesti aivojen kouluttamisessa.

Lautapelit

Lautapelit ovat säilyttäneet perintöä sukupolvien ajan. He ovat kaikkien suosikki ja lähes kaiken ikäiset ihmiset nauttivat lautapelien pelaamisesta. Shakki, Monopoli, Scrabble, Ludo, Quarto ja Boggle ovat joitain suosituimmista. Kaikki nämä lautapelit vaativat paljon harjoittelua, ajattelua ja huomiota, jotta pelaaja voi pärjätä niissä. Lisäksi ne ovat paras vaihtoehto, kun haluat viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa ilman puhelimia tai muita laitteita. Näiden pelien pelaaminen voi olla herkkua kaikille. Eikä vain sitä, vaan ne auttavat myös ajattelemaan loogisesti, tarkkaavaisesti ja keskittyneesti. Tutkimusten mukaan lautapelien, kuten shakin ja myös muistipelien pelaaminen parantaa älykkyysosamäärää ja edistää aivojen kasvua. Se auttaa parantamaan loogista ajattelua ja analysoimaan, mikä voisi olla vastustajan seuraava siirto. Tämä avaa ihmisille tapoja ajatella eri näkökulmista, mikä on loistavaa aivojen kehitykselle. Nykyaika on antanut meille paljon mukavuuksia, mutta se on myös johtanut loputtomaan stressiin ja kilpailuun. Ja siksi mielenterveyden, tarkkaavaisuuden ja kognitiivisten taitojen ylläpitäminen on avainasemassa. Pelit ja muut tällaiset toiminnot auttavat huomattavasti tässä. Joten pitääksesi itsesi rentona ja lisätäksesi tarkkaavaisuuttasi, kokeile yllä mainittuja pelejä, kuten sanaristikkoja, Sudokua ja muita aivopelejä mielesi mukaan saadaksesi hauskan kokemuksen samalla kun parannat kognitiivisia taitojasi.


Pelaa Voita palkintoja sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voit voittaa:


20eur Stuntman.fi ostosrahaa , 10eur S-lahjakortti , 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti , K-lahjakortti 10 euroa , 10eur K-Ryhmän lahjakortti , 10eur K-lahjakortti , 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti , Wave BookCase suojakotelo , Halvan makeaa , Pohti SkiTeam paistinlasta

Voita palkintoja artikkelit


Muistipelin strategiat ja vinkit (15.02.2023)
Parhaat bonukset ja tarjoukset korttipelaajille (10.02.2023)
Näin hiot pelistrategiasi huippuunsa (10.02.2023)
Legendaariset rockyhtyeet mukana pelialalla (15.11.2022)
Suurimmat Lottovoittajat – Missä He Ovat Nyt? (23.10.2022)
Haluatko treenata aivojasi menestymään? (07.10.2022)
5 parasta peliä vahvistamaan tarkkaavaisuuttasi (12.05.2022)

Jaa Voita palkintoja Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Voita palkintoja FacebookissaJaa Voita palkintoja Twitterissa

Muistipelit löytyy myös Facebookista


facebook.com/muistipelicom


Yhteydenotto & tiedustelut:

Pelejä sekä pelaajarekisteriä hallinnoi Muistipeli.com [Rekisteriseloste]. Voita palkintoja Copyright © Mediabaari 2023


Tutustu peleihin Muistipeli.com sivustolla:

Stuntman.fi muistipeli | Kemi muistipeli | Pii Poo LEGO-maailma muistipeli | Vitsien Vitsit! muistipeli | TornioHaparanda muistipeli | Pyhäjärvi muistipeli | Suosituimmat koirarodut muistipeli | Muistikauppa.fi muistipeli | Halva makeiset muistipeli | Pohti SkiTeam muistipeli


SIVUSTON TUKIJAT:

Älyttömän hyvää ajanvietettä | ÄlypelitCheck out Finnish Sisu ShopMedialehti on netissä selattava digilehtiNetin huonoimmat ja paskat vitsitNetin parhaat taitopelitNetin parhaimmat pelitParas ninjapeli netissä | Ninja Mummo the GameParasta huumoria netissä - Vitsien VitsitParhaat arvonnat netissä on arvontamaailmassaPelaa ilmaiseksi ja voitaPelaa pelimaailmassa ilmaiseksiPelimiehen matkassa voit voittaaPieruhuumorin aatelia